Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

COVID-19

Információk az intézményi ellátásról

Érvényben lévő látogatási rend:

FIGYELEM! Az ÉPC-Honvédkórház érvényben lévő LÁTOGATÁSI RENDJE itt tlálható.

A kórház gyógyító területén a következő maszkhasználati szabályok vannak érvényben!

 

Antigén gyorsteszt vizsgálat

2023.01.23-tól a SARS-COV2 PCR és antigén gyorsteszt vizsgálat betegek és Intézeti dolgozók részére munkanapokon 8.00 órától 9.00 óráig a K épület mélyföldszint 007-es szobában vehető igénybe.
A vizsgálat beutaló köteles!
 
 
 

Email címek:

Az oltással, a regisztrációval, az igazolással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a [email protected] email címre küldhetik.

A Magyarországon rendszeresített Covid-19 oltások közül (Pfizer (Omikron is!), Janssen, Sinopharm) érhető el az Oltóközpontban!

 

Oltási napok:

Az Észak-Pesti Centrumkórház - Honvédkórház oltóközpontjában továbbra is felvehetők a Magyarországon rendszeresített összes (Pfizer (Omikron is!), Janssen, Sinopharm) oltóanyag a lenti rend szerint:

 

A Pfizer Omikron-specifikus vakcinája csak 3. vagy 4. emlékeztető oltásként vehető fel!

 

Hétfői napokon nincs oltás.

Keddi napokon 08:00-14:00 között azok jelentkezhetnek oltásra, akik időponttal rendelkeznek.

Szerdai napokon nincs oltás.

Csütörtöki napokon nincs oltás.

Pénteki napokon nincs oltás.

 

Kérjük legyenek szívesek figyelembe venni, hogy influenzafertőzés esetén a gyógyulást követően 2 hétnek, illetve igazolt Covid fertőzés esetén a gyógyulást követően 4 hónapnak szükséges eltelni az oltás felvételéig.

 

Általános tájékoztató az oltásra érkezőknek:

Kérjük Önöket, hogy a kórházon belül a következő szabályokat tartsák be:

  1. Az oltópontokhoz a megadott oltási időpont előtt 10 perccel érkezzenek. Az oltópont a rendelőintézetben (a Pap Károly utca felőli bejáraton keresztül) a földszint 16-os szobában található.
  2. Kérjük, hogy az oltási beleegyező nyilatkozatot (beleegyező nyilatkozatok: 1. 2. 3. és 4. oltás) kitöltve hozzák magukkal.
  3. Csak az EESZT felületen regisztráltak és visszaigazolással rendelkezők kaphatják meg az oltásukat. Kivétel ez alól a kampányoltási napok, amikor előregisztráció nélkül, mindenki számára elérhető az oltás, a regisztráció a helyszínen történik.
  4. A 3. oltásra érkezők feltétlenül hozzák magukkal az előző két oltáskor kiállított papír alapú igazolásukat, melyen szerepel, hogy mikor, milyen oltást kaptak.
  5. Kérünk mindenkit, hogy személyi igazolványukat, lakcím kártyájukat és TAJ számukat hozzák magukkal! Külföldiek esetén is szükséges magyar hatóság által kiállított okirat (tartózkodási engedély, TAJ, lakcímkártya, stb.) megléte.
  6. Kérjük, hogy az oltás felvétele után ne az oltópontok előtt, hanem a kijelölt megfigyelő pontokon várakozzanak!
  7. A 10-15 perc megfigyelési idő után tudnak távozni.
  8. Az oltási regisztrációval, vagy az oltással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a [email protected] email címre küldhetik.
  9. Mindenkinek kétnyelvű, SARS-COV-2 elleni oltási igazolást állítunk ki.

 

 

ESZA